Sitemiz Açıldı

Merhaba

Afyonkarahisar'ın ürünlerini tanıtıp, ticaret yapan www.afyondan.net sitemiz yayın hayatına başlamıştır. İlgili ürünleri her yerde bulmak mümkündür fakat ürünlerin özelliği yerel tatlar olması. Yani olabildiğince eski usul ve kendi yöresinde kabul görmüş markaları sizlere sunmayı amaç edindik. Bu politikamızın temel amacı işini doğru ve güzel yapan işletmelere kazanç kapısı oluşturabilmek ve kalitenin daha değerli olduğunu gösterebilmek. Diğer yönden de piyasada bir çok hileye rağmen, hala işlerini dürüst ve temiz yapan birilerinin olduğunu göstermek.
Eğer alışveriş yapma imkanı bulursanız emin olun ürünlerin tazeliğinden ve kalitesinden memnun kalacaksınız. "Kendimizin yemediği hiç bir ürünü satmıyoruz".

Afyonkarahisar'a has özel ürünler başlıca aşağıdadır. Şuan itibari ile bütün ürünler satışta olmasa da zamanla ürün çeşidi olarak eklenecektir.

- Lokum : Yerel yöremizde doğal şeker pancarı kullanılarak yapılan lokumların tadı konusunda iddialıyız. Afyon yöresinde üretilen şeker pancarlarının tadı, tarihte bu bölgede "lokum" üretiminin gelişmesine sebep olmuştur. Günlük denilebilecek derecede taze olan lokumlar direk üretim yerinden sizlere gönderilmektedir.

- Haşhaş : Afyon isminin geldiği haşhaşın en kalitelisi Afyonkarahisar bölgesinde yetişmektedir. Yerel çiftçilerden toplanan haşhaşlar taze taze kavrulup ürün haline dönüşmektedir. Yediğiniz zaman tazeliğini anlayacaksınız.

- Sucuk : Et üretiminden dolayı sucuk konusunda da kendini geliştiren ilimizde, üretim izinleri alınmış, yerelde tat ve dürüstlük olarak kabul görmüş işletmelerden alınan sucuklar, sizlerin beğenilerine sunulmaktadır.

- Ekmek Kadayıfı : Yöremize özel şekerli bir tatlı olan ekmek kadayıfı, tatlı isteyenler için tercih edilebilir. Üzerinde kaymak ile servis edilen ekmek kadayıfı, memleketinden sizlere gönderilmektedir.

- Yöresel ekmek : ekşi hamur ile yapılan yöresel ekmeğimiz, olabildiğince doğal ve doyurucudur.


Aşağıdaki bağlantılardan bizlere ulaşabilirsiniz.

www.afyondan.net
www.facebook.com/afyondanNet
www.twitter.com/afyondanNet
www.instagram.com/afyondanNet


Saygılarımızla




Yorumlar