Sucuklarımızın Kalitesi

AfyondanNet Sucuklarının Kalitesi


AfyondanNet olarak ilk hedefimiz kalitedir. Etlerimiz tamamen dana etidir. Güvenerek tüketebilirsiniz. AfyondanNet üreticiden aldığı ürünleri sizlere ulaştırmaktadır. Üreticiden aldığı ürünlerde çeşitli testler sonucu kaliteye karar vermektedir.

-         - Öncelikle resmi belgeleri kontrol ediyoruz. Satışını yaptığımız sucuk üreticisinin resmi belgelerinin olup olmadığı, özellikle Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından alınan izni kontrol edilmektedir.

-         - Bölge halkı nazarında ne kadar tüketildiği. Kendi çevresinde(ilçesinde) en çok tüketilen sucuk üreticileri ile çalışmaktayız. Böylece bölge halkı tarafından da herhangi bir sorun olmadığı kanıtlanmıştır.

-         - Damak tadımıza güveniyoruz. Yemediğimiz hiçbir ürünü satmıyoruz. Sucuk ve diğer ürünler için de aynı şeyler geçerlidir. Kaliteyi yapacağımız kar ile karşılaştırmayız. Ucuzu değil de kalite olanı sizlere sunuyoruz.

-         - Sizlerden gelen geri dönüşler. Özellikle sucuk için damak tatları çok değişkendir. Ürünlerin tadı ve ürün çeşitliliği açısından sizlerin görüşlerine önem vermekteyiz.


www.afyondan.net
www.facebook.com/afyondanNet
www.twitter.com/afyondanNet
www.instagram.com/afyondanNet

Yorumlar